miercuri, 8 februarie 2012

Reduceri de 30% la vacanţe de vară în ţară


Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) a lansat a patra ediţie a programului "Înscrieri timpurii de vară", pentru sezonul estival 2012. Reducerile practicate vor fi de până la 30%, pentru hoteluri de la 2 la 5 stele, atât de pe Litoralul Mării Negre, cât şi din staţiuni montane, balneare, Delta Dunării, zone de agroturism etc. "Campania promoţională - ne-a informat Corina Martin, preşedintele ANAT - presupune acordarea de reduceri de tarife turiştilor care aleg să achiziţioneze de la agenţiile membre ANAT, şi nu direct de la recepţiile hotelurilor, un pachet de servicii turistice cu plata integrală până pe 31 martie. Pot fi achiziţionate pachete turistice pentru petrecerea concediului de vara in intervalul mai - septembrie 2012. 
Programul a fost iniţiat şi dezvoltat de ANAT la finele anului 2008, în parteneriat cu patronatele hoteliere şi cu celelalte organizaţii din turismul românesc şi lansat pe 1 februarie 2009. "În fiecare an - a precizat Corina Martin -, acest program a câştigat interesul consumatorilor de vacanţe în România, motiv pentru care nivelul vînzărilor a crescut considerabil de la ediţie la ediţie. Ne aşteptăm ca şi în acest an să înregistrăm creşteri faţă de anii anteriori". 
Marea noutate a ediţiei 2012 este că tarifele din programele întreagii campanii "Vacanţă în ţara mea", din care face parte şi "Înscrieri timpurii", vor fi extinse şi către agenţiile ANAT Republica Moldova, deci vor fi valabile şi pentru turiştii moldoveni, prin Protocolul semnat anul trecut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu