marți, 24 mai 2011

Caravana Mapei vine în Bacău

Producătorul internaţional de materiale de construcţii Mapei a ales Municipiul Bacău printre cele 31 de oraşe mari din ţară în care va derula campania "Cei 4 Fantastici", destinată interacţiunii directe cu publicul său, în magazinele de tip Do-it-Yourself în care este prezent în România. Lansată în luna martie la Iaşi, sub sloganul "Cele mai bune materiale îşi demonstrează forţa!", prezentările sînt organizate sub forma unei caravane, care va trece anul acesta şi prin Bacău.
Conceptul "Cei 4 Fantastici" încearcă evadarea din contextul clasic al comunicării şi promovării materialelor de construcţii, trecând de la formulări utilizate în mod frecvent, precum "cel mai bun", "numărul 1" etc., la demonstraţii tehnice într-un cadru neconvenţional, pentru a arăta utilitatea produselor, dar şi calităţile lor performante. Cât timp "Cele mai bune materiale îşi demonstrează forţa", participanţii se pot relaxa, câştiga mai multe premii instant sau pot afla, de la specialiştii Mapei, cît mai multe soluţii, dar şi sfaturi practice pentru amenajarea şi finisarea apartamentului sau casei.
La nivel mondial, grupul Mapei are în portofoliu o gamă de peste 1.300 de produse şi deţine 58 de centre de producţie pe 5 continente, în 25 de ţări, cu peste 6.100 de angajaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu