joi, 16 decembrie 2010

"Golden Level" pentru confectionerii de la Trotustex

In centrul imaginii: Adrian Stoian, Marita Kayser
si Roberto Grassi (Foto: Petru DONE)
Compania W.L. Gore & Associates, reprezentata de Marita Kayser (Leader Product Support Europe), de Stefano Bruttomesso (Fabric Division, Product Support) si de Carlo Bertani (Product Support Europe) i-au inminat proprietarului societatii Trotustex, din Tirgu Trotus, Roberto Grassi, si directorului general al societatii, Adrian Stoian, Certificatul GOLD LEVEL pentru fabricarea articolelor de imbracaminte Gore-Tex. Ceremonia a avut loc miercuri, 15 decembrie, la sediul din Tirgu Trotus al fabricii, iar la eveniment au m ai participat reprezentantii autoritatilor din comunele Tirgu Trotus si Bogdanesti si din Comanesti, reprezentanti ai cabinetului deputatului de Onesti valerian Vreme si conducerii societatii Trotustex si ziaristi.
Trotustex este unul dintre singurii cinci producatori de imbracaminte Gore-Tex din Europa care satisfac criteriile de calitate Gold Level ale acestei tehnologii. Companie inovatoare a grupului italian Alfredo Grassi, Trotustex a primit certificatul pentru productia de inalta calitate si pentru utilizarea celor mai moderne tehnologii de fabricatie Gore-Tex, cu o capacitate de producţie de peste 50.000 de articole de imbracaminte pe an - uniforme pentru formatii de pompieri, de jandarmi, de comisari ai garzii financiare sau de militari din mai multe tari europene, in principal. Trotustex face aceasta productie cu un numar de peste 400 de salariati, in trei puncte de lucru - Tirgu Trotus, Bogdanesti si Comanesti.
De peste 50 de ani, W. L. Gore & Associates, proprietara Gore-Tex, a facut din numele sau un renume de creator de solutii inovatoare, bazate pe tehnologie - variind de la dispozitive medicale pentru tratarea anevrismelor, la tesaturi de inalta performanta din care se confectioneaza imbracaminte rezistenta la intemperii.
Gore-Tex este un material impermeabil care permite corpului uman sa si respire, o marca inregistrata de o companie privata americana in care toti salariatii sint asociati. Compania are peste 9.000 de asociati in mai mult de 30 de tari, cu o cifra de afaceri de 2,7 miliarde de dolari. In Europa, are fabrici, birouri de vinzari si centre de servicii in Marea Britanie si Germania, precum si birouri de vinzari in Italia, Spania, Franta si Suedia. De mai li ani, Gore este apreciata ca fiind una dintre cele mai bune tehnologii care se aplica in Europa, iar compania este in topul primilor sapte creatori de locuri de munca, in 2010, in Franta, Germania, Marea Britanie, Italia si Suedia. Gore a primit, de asemenea, Premiul Special pentru Diversitate, in Germania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu