marți, 9 noiembrie 2010

Maine cunoastem cele mai bune firme bacauane din 2009

Imagine de la Topul 2008 (Foto: Petru DONE)
Editia a XVII-a a Topului Judetean al Fiormelor din Judetul Bacau va fi lansata maine, 10 noiembrie, de Camera de Comert si Industrie, la Central Plaza. "Evenimentul - spune directorul general al Camerei, Mihai Tulbure - aduce in centrul atentiei intregii comunitati bacauane si nu numai, rezultatele si activitatea celor mai reprezentative firme din judet, care, prin performantele lor, reusesc ca de la un an la altul sa aduca un plus de valoare economiei locale si nationale".
Festivitatea de premiere incepe de la ora 16,30 si va reuni peste 300 de laureati, plus alti invitati, intre care parlamentari bacauani, reprezentanti ai administratiei publice centrale, regionale si locale, camere de comert si industrie, institutii descentralizate bacauane, colaboratori din tara si din strainatate si ziaristi.
Clasamentele din cele 170 de domenii de activitate, grupate in 11 sectiuni, au fost intocmite conform rezultatelor economico-financiare de anul trecut, dar vor fi premiate, din fiecare domeniu, primele trei clasate. De asemenea, vor fi acordate diplome de excelenta pentru implicare in dezvoltarea comunitatii de afaceri bacauane si premii de apreciere a contributiilor valoroase in economia bacauana. Sectoarele de activitate din care sint clasate firmele sint agricultura, industriile alimentara, extractiva si prelucratoare, industria lemnului si industria usoara, constructiile, serviciile, transporturile, turismul si alimentatia publica, comertul si serviciile bancare si de asigurari. Vor fi organizate, insa, si Topul Exportatorilor, Topul Creativitatii tehnice, Topul Protectia mediului si Topul Investitorilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu