miercuri, 24 noiembrie 2010

BTL Design a aminat conferinta din Bacau pentru luna februarie

BTL Design a aminat conferinta cu tema "Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor. Pe timp de criza, ne protejam sau investim?" (programata initial pentru luna octombrie, in Bacau) pentru 2 februarie. Programul national de conferinte "Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor", din portofoliul BTL, a fost lansat in anul 2006 si a fost prezent, an de an, si in Bacau. Anul viitor, conferinta va avea loc la Hotelul Decebal, cu invitati din rindul autoritatilor locale, al organizatiilor patronale, Camerei de Comert si Industrie, institutiilor publice si organismelor teritoriale. Tema propusa pentru discutii este "Cum pot sprijini autoritatile economia locala, parteneriat mediu economic - autoritati locale".
Prima sesiune de dezbateri vizeaza "Criza economica - oportunitate sau dezastru. Cum ne finantam afacerea pe timp de criza. Solutia pentru eficientizarea afacerii - Scaderea costurilor sau marirea productivitatii?". Aici vor opina un reprezentant al unei companii de comunicatii/IT, pe tema "Dezvoltarea productivitatii cu ajutorul solutiilor de comunicatii/IT", si unul al unei banci comerciale ("Produse destinate finantarii IMM-urilor"), un reprezentant Coface Rom=nia ("Solutii de recuperare a creantelor si de asigurare a tranzactiilor comerciale") si Radu Bozocea, director la Ariana Marca ~nregistrata ("Solutii de protejare a firmei - inregistrarea si protejarea marcilor de comert").
In sesiaunea a doua, tema este "Accesarea de finantari nerambursabile. Surse de finantari. Fiscalitate si impozitare", sustinuta de Directia Finantelor Publice/ANAF ("Norme de aplicare a noilor reglementari fiscale"), de un reprezentant al Oficiului Teritorial pentru IMM si Cooperatie ("Programe de finantare nationale si europene"), de unul al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM ("Garantii financiare pentru IMM-uri") si de unul al Ministerului IMM-urilor, Comertului si Mediului de Afaceri ("Prezentare a cerintelor in evaluarea proiectelor. Ce trebuie sa facem in cadrul unui proiect de accesare a fondurilor europene").
Conferinta va avea loc de la ora 9,00, iar participantilor le va fi organizata si o tombola.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu