miercuri, 10 noiembrie 2010

Banca Transilvania vinde titluri BT Index Austria ATX

BT Asset Management a lansat fondul BT Index Austria ATX - un fond deschis de investitii in actiuni cotate la Bursa de Valori de la Viena (Wiener Borse). Minim 85% din activele fondului vor reproduce indicele ATX (Austrian Traded Index). BT Index Austria ATX nu poate investi in actiuni din afara celor care formeaza indicele ATX. Diferenta de active este reprezentata de plasamentele in instrumente financiare cu venit fix, utilizate in vederea optimizarii gradului de risc aferent investitiilor in actiunile cotate.
Fondul deschis de investitii BT Index Austria ATX este un produs destinat investitorilor cunoscatori ai pietei de capital care doresc plasamente denominat in euro, pe o piata matura, care pot oferi cresteri semnificative datorate expunerilor preponderent pe pietele occidentale, dar inglobind si pietele emergente (Europa de Est), membre ale UE. Investitia in unitati de fond reprezinta o oportunitate de cistig, dar si un risc asumat. Randamentele trecute nu reprezinta o garantie a performantelor viitoare.
Costurile investitiei constau in comisionul de rascumparare de 4% pentru perioade de detinere cuprinsa intre 0 - 360 de zile si comisionul administrare fond 0,15% pe luna (inclus in valoarea unitatii de fond).
In prima zi, pe 8 noiembrie, valoarea unui titlu era de 10 euro, la o investitie de peste 150.000 de euro de la doi investitori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu