duminică, 24 octombrie 2010

Card cu discounturi pentru lucratorii din turism

Lucratorii din industria turismului beneficiaza, din aceasta luna, de Travel Industry Card, un card prin care pot achizitiona produse si servicii cu discounturi in reteaua de parteneri ai acestui proiect. Proiectul a fost lansat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania - ANAT, iar pentru membrii ANAT cardul reprezinta, in plus, o "legitimatie" de membru al acestei asociatii, pe linga facilitatile si discounturile pe care acesta le acorda posesorilor.
Partenerii Travel Industry Card - spun initiatorii proiectului - sint operatori privati din hoteluri, restaurante, structuri de primire turistica, farmacii, lanturi de clinici medicale, operatori de agrement, magazine etc., care au agreat ideea de a oferi un discount angajatilor din domeniul turismului romanesc (agenti de turism, lucratori in hotelarie si alimentatie publica, in companii aeriene etc.).
Travel Industry Card poate fi folosit la toti partenerii mentionati pe website-ul ANAT, www.anat.ro/travelindustrycard, si in toate locatiile care afiseaza un sticker cu mesajul "Travel Industry Card Accepted", pina in prezent din zonele Brasov, Contanta si Bucuresti.
Cardul poate fi achizitionat de membrii ANAT la pretul de 20 de euro plus TVA, cu reducere de 50% pina la sfirsitul anului 2010.Pretul pentru nemembri este de 25 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu