joi, 8 iulie 2021

30 de ani de medicină estetică de nivel mondial în Bacău

Clinica Medical Service din Bacău, prima clinică de medicină estetică privată din România, care acum face parte din rețeaua națională Cronos Med, ambele fondate de medicul băcăuan Constantin Stan, a marcat, joi, 8 iulie, aniversarea a 30 de ani de la înființare. La eveniment au participat, alături de echipele rețelei și clinicii din Bacău parteneri și invitați speciali.

Evenimentul a fost deschis joi dimineață chiar la sediul Clinicii Medical Service, unde dr. Constantin Stan și Cornel Iov, reprezentantul Allergan Plc, rețea farmaceutică multinațională parteneră care produce medicamente de marcă și generice și efectuează cercetări și dezvoltare farmaceutică, au stat de vorbă cu un grup de tineri medici care deja lucrează în rețeaua Cronos med sau care vor începe de acum încolo să lucreze aici.

Mihaela Rădulescu și Constantin Stan
Timp de circa o oră și jumătate, medicul Constantin Stan a vorbit despre domeniul medical căruia i s-a dedicat și despre experiențele sale în acest domeniu, dar și despre subtilitățile profesiei de medic estetician, care trebuie făcută și cu multă știință, dar și cu artă și calități psihoterapeutice. Pentru că medicina estetică are ca obiect modelarea corpului uman, iar un astfel de medic trebuie să fie mereu în căutarea frumosului. Prezentarea a fost, evident, și o incursiune în cei 30 de ani aniversați la Clinica medical Service & Cronos Med. 

Cu acest prilej au fost lansate și terapiile injectabile care vor fi aplicate de acum încolo la Bacău.

Prezentarea a fost însă urmată de câteva demonstrații practice pe pacienți reali în cabinetele clinicii din Bacău asupra modului în care se lucrează acum acolo în medicina estetică – un training cu medicii injectori Constantin Stan, Ioana Gemene, Eduard Gemene și Ionuț Atănăsoae.

Evenimentul a fost finalizat cu o video incursiune în cei 30 de ani care au debutat și cu emisiunea tv „Duminica în Familie” în care au fost prezentați întregii țări doctorul Constantin Stan și clinica sa din Bacău, care de atunci a pus România pe harta mondială a medicinei estetice. Cum emisiunea tv era realizată și prezentată atunci de teleasta Mihaela Rădulescu, aceasta a fost prezentă și la aniversarea de la Bacău, care a vorbit despre doctorul Constantin Stan, despre clinică și despre echipa ei, despre ce înseamnă să fii alături de un business și de o echipă active pe piață mai bine de 30 de ani. Am văzut, cu acest prilej, o Mihaela Rădulescu frumoasă, calmă, mirobolantă, care încă apreciază serviciile Cronos Med.

La eveniment au mai fost prezenți și Valentin Ivancea, președintele Consiliului Județean, și managerul Spitalului Municipal din Moinești, prof. univ. dr Adrian Cotîrleț, unul dintre primii parteneri ai Medical Service Bacău.

Echipă mărită și noi programe de înfrumusețare

La fix 30 de ani de la deschiderea spitalului de la Bacău, dr. Constantin Stan își mărește și echipa medicală din Moldova. De la o sală de operații, două cabinete și trei rezerve pentru pacienți, Clinica Medical Service a ajuns Spitalul Cronos Med, cu două săli de intervenții chirurgicale, un cabinet, o sală de tratamente, 13 paturi și multiple specialități.

Un reper în chirurgia estetică, Cronos Med Bacău își mărește echipa de medici și deschide programe de înfrumusețare și antiaging minim invazive.

  • Lansează, la Bacău, Lips by Cronos Med, augmentarea personalizată, reconturarea, cu păstrarea liniilor naturale, și hidratarea buzelor;  
  • Dr. Constantin Stan aduce, la Bacău, Total Face by Cronos Med, liftarea fără bisturiu și întinerirea feței fără blocarea mimicii de expresie;
  • Se lansează Top Model Look by Cronos Med, redefinirea pomeților, dar și Fresh Botox by Cronos Med, ștergerea ridurilor din zona frunții și a ochilor cu toxină botulinică, fără înghețarea trăsăturilor feței.

Alături de dr. Constantin Stan, încă cinci chirurgi plasticieni operează deja la Bacău. Îi regăsim aici pe dr. Gabriel Mazilu, dr. Mahmud Daoud, dr. Alexandru Păun și dr. Ioana și Eduard Gemene. Din echipă mai fac parte dr. Ovidiu Tudoran, un veteran în medicina ORL, dr. Viorel Grigoraș, chirurg oftalmolog, dr. Mihaela Popovici, specialist ORL, dr. Mara Postelnicu, dermatologie, dr. Constantin Apintiliesei - ATI și dr. Dospinescu, reumatologie, medic primar.

Mai mult de jumătate dintre cei peste zece mii de pacienți ai dr. Stan au fost tratați și operați la spitalul din Bacău.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu