luni, 9 noiembrie 2020

Delgaz Grid sistează alimentarea cu gaze în Bacău și Letea Veche

Pentru realizarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, luni, 9 noiembrie, începând cu ora 9,00, pentru consumatorii de pe străzile Tecuciului, Silozului, Nicolae Lascăr Bogdan, Dumitru Bușilă, Oborului și Gen. Nicolae Șova, din Bacău, și Silozului, Ion Creangă, Trandafirilor, Lalelelor, Bujorului, Violetelor, Ghioceilor, Trecătoarea Holtului, Izvorului, Panselelor, Vasile Alecsandri, Pr. I. Vlădeanu, Nordului, Crinului și Dorului, din Letea veche.

Reluarea serviciului de distribuție a gazelor naturale se va face treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 de minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii trebuie să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu