duminică, 12 iulie 2020

Ziariștii și-au ales noua conducere a organizației lor profesionale


Consiliul Director al UZPR
Jurnalistul Doru-Dinu Glăvan a fost reales în funcția de președinte al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), iar președintele Filialei Bacău-Neamț al acesteia, Cornel Cepariu, a fost ales membru supleant al Consiliului Director al Uniunii.

UZPR a organizat, sâmbătă, 11 iulie, partea a doua a Adunării Generale și de Alegeri. Filiala Bacău-Neamț „Marius Mircu” a acestei organizații profesionale a fost reprezentată de ziariștii Cornel Cepariu, președintele filialei, Petru Done, Dorin Dodiță și Ioan Bâșcă. Prima parte a Adunării a avut loc în luna martie, online - din cauza decretării Stării de urgență în condiții de pandemie de Covid-19, când au fost analizate și aprobate rapoartele asupra activității UZPR în ultimii patru ani.
Doru-Dinu-Glăvan (stânga) și G. Coandă
Adunarea Generală și de Alegeri, condusă de George Coandă, președintele Juriului de Onoare, Disciplină și Arbitraj (JODA) și Superiorul Ordinului Jurnaliștilor, i-a încredințat lui Doru-Dinu Glăvan un nou mandat de președinte al UZPR, pentru perioada 2020-2024.
Au fost aleși, de asemenea, și noul Consiliu Director și supleanții acestuia, au fost stabilite funcțiile în Consiliul Director, în prima ședință a organismului nou ales, și au fost alese noile organisme ale UZPR - Comisia de Atestare, JODA și Comisia de Cenzori.
Adunarea Generală și de Alegeri a avut loc la București, la Teatrul de vară din Parcul Herăstrău, cu respectarea normelor impuse de autorități privind distanțarea fizică, termoscanarea și a normelor de igienă și dezinfectare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu