miercuri, 13 mai 2020

Alimentare cu gaze naturale sistată în Solonț și Zemeș


Compania Delgaz Grid sistează temporar, joi, 14 mai, de la ora 8,00, alimentarea cu gaz metan pentru consumatorii din comunele Solonț și Zemeș. Măsura – a anunțat compania – este luată pentru efectuarea de lucrări specifice la instalațiile OMV Petrom din zonă.
Reluarea alimentării se va face treptat, cel mai probabil începând cu ora 16,00.
Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 de minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).
„Delgaz Grid – au precizat oficialii companiei - regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuției gazelor naturale și mulțumește consumatorilor pentru înțelegerea și sprijinul acordat pentru aceste lucrări”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu