vineri, 20 martie 2020

Cumpărături pentru cei aflați în autoizolare la Onești


Primăria și Direcția Generală de Asistență Socială (DGAS) Onești a lansat o campanie de ajutorare a persoanelor aflate în autoizolare la domiciliu și a celor vulnerabile care nu au aparținători și se află în evidențele celei din urmă, în condițiile atacului pandemiei de coronavirus.

„Ajutăm – spune primarul Nicolae Gnatiuc - prin achiziționarea produselor de bază pentru viața de zi cu zi, în funcție de nevoile oamenilor. Produsele vor fi achitate de beneficiari pe baza bonului fiscal. Fac apel și pe această cale către toți cetățenii să respecte indicațiile autorităților și să stea în casă”.
Pentru mai multe detalii, este pus la dispoziție numărul de telefon 0755.615.910, de luni până vineri, în intervalul orar 8,00-16,00.
Pentru toți oneștenii care apelează, cu diferite probleme, la DGAS, Consiliul Local a aprobat să se mențină valabilitatea tuturor documentelor eliberate de această instituție, care expiră în perioada Stării de urgență. Dar, pe durata Stării de urgență se dublează termenele legale stabilite pentru soluționarea petițiilor și a solicitărilor formulate în exercitarea liberului acces la informațiile de interes public.
De asemenea, a fost suspendată activitatea Creșei din subordinea DGAS pe toată durata instituirii Stării de urgență, iar personalul creșei va fi redistribuit în alte activități cu caracter social.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu