duminică, 22 martie 2020

Campanie de strângere de fonduri financiare la Spitalul Onești


Spitalul municipal „Sf. Ierarh Dr. Luca” din Onești a lansat, prin Asociația „Septembrie Medical Oneștean”, coordonată de dr. Coman Raluca, și împreună cu Primăria Municipiului, cu oamenii de afaceri din oraș și cu alte persoane juridice și fizice, o campanie de strângere de fonduri. Inițiativa se înscrie în seria eforturilor pentru combaterea pandemiei de COVID-19.

Aidoma tuturor instituțiilor medicale, spitalul din Onești face eforturi financiare deosebite în asigurarea unei capacități medicale adecvate pentru gestionarea eficientă a situației creată de apariția noului coronavirus. În acest moment, spitalul tratează toate cazurile infecțioase apărute, altele decât cele create de noul coronavirus. Spitalul are, însă, și o zonă pentru cazurile suspecte de COVID-19, compusă dintr-un salon cu trei paturi și unul cu un pat, dar numărul cazurilor cresc. Este, deci, nevoie de fonduri suplimentare pentru achiziționarea aparaturii medicale specifice, a materialului de protecție și dezinfecție.
Până acum au fost depuse la spital două oferte, dar perioada de achiziție este între 1 și 3 luni. Se pot face și donații în produse, echipamente și aparatură medicală, direct la Asociația „Septembrie Medical Oneștean”, care are sediul în spital.
Fondurile vor fi strânse într-un cont special, deschis la Banca Transilvania: RO47BTRLRONCRT0263457601, Asociația ”Septembrie Medical Oneștean”, Sediu: sat Balaneasa, com Livezi jud Bacau, CUI: 33474949.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu