duminică, 23 februarie 2020

Tivadar Runtag a fost numit CEO la Chimcomplex Borzești


Tivadar Runtag a fost numit director general al societății Chimcomplex Borzești, potrivit unui anunț transmis la sfârșitul săptămânii la Bursa de Valori București. Fostul director executiv, Dumitru Coman, a preluat funcția de director tehnic.

Conform profilului personal de pe LinkedIn, Tivadar Runtag  a fost, din octombrie 2015 până în ianuarie 2020, CEE Cluster Manager la Prista Oil, iar între 2012 și 2014 a fost sales excellence manager la OMV, în Ungaria. Între 2011 și 2012 el a fost commercial road transport manager al OMV Petrol Ofisi în Turcia. Tivadar Runtag a fost și director al diviziei comerciale a OMV Petrom, în România. Anterior, el a lucrat timp de 14 ani, la compania Shell, divizia din Ungaria.
Chimcomplex este unul din cei mai importanți fabricanți de produse chimice din România. Compania operează cel mai mare combinat chimic din România, care are două sucursale, la Onești și la Râmnicu Vâlcea. Cu peste 2.000 de angajați și 60 de ani experiență, produce și comercializează produse clorosodice, cloruri anorganice, solvenți organici, mase plastice, alchilamine produse de sinteză organică și gaze tehnice, dar și alte soluții care contribuie la dezvoltarea sustenabilă a comunităților și industriilor. În 2019 compania a înregistrat o cifră de afaceri de 1,03 miliarde de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu