duminică, 23 februarie 2020

PMP Bacău continuă prezentarea candidaților săi în alegerile locale


Organizația județeană Bacău a Partidului Mișcarea Populară (PMP) și-a prezentat noi loturi de candidați la funcțiile de primar în mai multe localități, inclusiv în municipiul Bacău.

Prezentările au fost făcute în două reuniuni cu membrii de partid, și simpatizanții PMP. La cea dintâi, în Organizația municipală Bacău – ne-a informat președintele județenei PMP, Ion Melinte – a fost prezentat Dragoș Ștefan, actualmente viceprimar al Bacăului, candidat în următoarele alegeri locale pentru funcția de primar.
La sfârșitul săptămânii, în Bacău a avut loc întâlnirea cu reprezentanții organizațiilor PMP din tot
județul, în care au fost prezentați mai mulți candidați. Ei sunt Vasilica Chira – organizația din Balcani, Cătălin Axinoiu – Bârsănești, Grigore Pintea – Berzunți, Ioan Boboc – Blăgești, Ioan Mocanu – Buhoci, Cristian Sion – Cleja, Paula Moise – Dămienești, Dorica Lăcrămioara – Filipeni, Valeriu Uricaru – Itești, Ionel Cristofor – Izvoru Berheciului, Gheorghe Răileanu – Lipova, Radu Iftimie – Măgirești, Sorin Cojoc – Odobești, Ioan Osoloș – Oituz, Oana Baban – Oncești, Cătălin Sachelaru – Podu Turcului, Alina Antica – Blăgești, Lulu Stoleru – Răchitoasa, Constantin Severin – Roșiori.
La aceste reuniuni, candidații și-a etalat intențiile și proiectele pe care le vor aplica dacă vor câștiga alegerile.
„Am discutat din nou și proiectele pe care le susține PMP inclusiv la nivel național – a precizat Ion Melinte. Proiectul alegerilor în două tururi a picat, dar susținem în continuare reducerea numărului de parlamentari la 300, cum au și votat românii anterior, proiectul alimentării cu gaze naturale a mai multor localități și comunități, pentru a se ajunge de la circa 30 la 60% acoperire teritorială în toată România. Milităm, inclusiv în Parlamentul European, pentru majorarea subvențiilor agricole, proiect susținut acolo de președintele nostru de onoare, europarlamentarul Traian Băsescu. Dar mai susținem și alte proiecte”.
PMP – a mai spus Ion Melinte - va avea candidați în alegerile locale în toate localitățile județului. Mai este de acoperit o parte de 10% din totalul localităților, dar peste tot se poartă discuții cu viitorii candidați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu