marți, 17 decembrie 2019

Dedeman deschide magazinul cu numărul 50


Dedeman, lider național în retailul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare, cu capital integral românesc, inaugurează, miercuri, 18 decembrie, la Zalău, magazinul cu numărul 50 al rețelei.

Investiția în noul magazin este de 12 milioane de euro și a creat 175 de locuri de muncă.
Suprafața totală a magazinului este de 12.700 mp, din care 2.500 mp sunt alocați pentru sera în care sunt expuse plante, produse de grădină și cele pentru activitățile în aer liber. De asemenea, magazinul pune la dispoziția clienților și 300 de locuri de parcare.
În magazin sunt raioane dispuse intuitiv, în care sunt prezentate peste 45.000 de produse pentru casă și grădină. Aproximativ 84% dintre acestea provin de la producători din România. Showroom-ul de mobilă are o suprafață de 1.200 mp și prezintă zeci de modele de canapele, colțare, mobilier pentru dormitoare, livinguri și bucătării. Showroom-ul de gresie și faianță ocupă un spațiu de 1.300 mp și este alcătuit din decoruri care ilustrează modul în care colecțiile de plăci ceramice pot fi combinate cu produsele sanitare, cu piesele de mobilier și diversele accesorii, pentru a amenaja o cameră de baie elegantă, primitoare și echipată corespunzător. Gama variată de produse este completată de servicii adiționale precum proiectarea de băi și bucătării, mixarea de vopsele, confecționarea de perdele, livrarea de marfă, dar și de magazinul online, susținut inclusiv de o aplicație mobilă.
Dedeman Zalău este singurul magazin nou inaugurat în 2019, după ce magazinele din Focșani și Onești au fost extinse și redeschise în decursul acestui an.
Dedeman are, în prezent, peste 11.000 de angajați. Suprafața unui magazin din rețea este de 7.500 până la 18.000 mp.

„Suntem bucuroși să încheiem anul 2019 așezând pe hartă magazinul Dedeman cu numărul 50. Ne-am setat acest obiectiv cu mult timp în urmă, iar acum devine realitate prin inaugurarea magazinului din Zalău. Ne întregim astfel prezența în partea de vest a țării și ne respectăm promisiunea de a veni mai aproape de toți clienții noștri, care până acum aveau la dispoziție doar magazinele din județele vecine și magazinul online.”
Dragoș Pavăl, președintele companiei Dedeman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu