joi, 31 octombrie 2019

Alte trei străzi asfaltate în Onești


Lucrătorii Secției de Drumuri a Societății Domeniu Public Privat Onești au finalizat așternerea stratului de mixtură pe o suprafață de 7.220 mp de pe strada Serelor, care face legătura municipiului cu satul Răcăuți, din comuna Buciumi. Drumul urcă dealul Red, iar în zonă – spune primarul de Onești, Nicolae Gnatiuc – „acum se mai lucrează doar pentru ridicarea la nivel a celor 18 receptori pluviali și trasarea marcajelor rutiere, activitate care va putea fi făcută nu mai devreme de două săptămâni”.
Pe strada serelor s-au făcut toaletări de lizieră pe ambele părți ale acesteia, pentru că strada străbate pădurea de pe Red, profilarea rigolei de evacuare a apelor pluviale și îndepărtarea și transportul pământului rezultat în urma săpăturilor la rigolă și de pe acostament pe
partea opusă rigolei. De asemenea, s-a verificat sistemul de evacuare a apelor pluviale, s-a făcut curățarea manuală a căminelor de vizitare a sistemului de ape pluviale și a prafului și pietrișului de pe stradă, dar și colmatarea rosturilor.

„În funcție și de condițiile atmosferice – a mai precizat primarul Nicolae Gnatiuc -, următoarele obiective aflate în atenția mea sunt finalizarea lucrărilor de pe strada Pajura și începerea reabilitării unei porțiuni din drumul Caraclăului”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu