vineri, 5 iulie 2019

Președinte nou la Lions Club Sf. Gheorghe Bacău


Eduard Nunu, Dan Sain -
guvernatorul Lions Clubs România și Andrei Nemțeanu

Mandatul de președinte al Lions Club Sf. Gheorghe Bacău a fost preluat, pentru anul lionistic 2019-2020, de Eduard Nunu. Mandatul a fost predat de Andrei Nemțeanu după activitatea din anul 2018-2019.

În noul an lionistic – spune Eduard Nunu – va fi organizată o tabără incluzivă, în care copii marginalizați, din diverse etnii, copii care au nevoi speciale sau care sunt excluși din cercurile școlare pe diverse criterii. Alături de ei vor fi membrii clubului Leo (clubul de tineret al Lions Club Sf. Gheorghe) și astfel vor putea fi construite relații între copii de aceeași vârstă, vor putea împărtășite principii de viață.
În luna decembrie, clubul va colecta fonduri pentru cazurile sociale deosebite și pentru dotarea cu videoproiectoare a școlilor din medii izolate.
„În strategia noastră de implicare în comunitate – a precizat noul președinte - vom continua să susținem copiii cu nevoi speciale, cu dizabilități, copii care vor participa la campionatele naționale și internaționale de tenis. Îi vom dota și echipa cu cele necesare întrecerilor sportive, inclusiv vom asigura costurile de deplasare la întreceri, dar vom crea și facilități pentru antrenamente. De asemenea, vom echipa spații vizibile și de impact pentru comunitatea noastră cu mai multe cutii de colectare de fonduri pentru cazuri sociale deosebite pentru care noi căutăm soluții de rezolvare”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu