vineri, 15 martie 2019

ANAT Nord-Est a deschis Târgul de turism „Vacanța 2019”


Patronatul ANAT (Asociația Națională a Agențiilor de Turism) a deschis vineri, 15 martie, la Iași, prin ANAT Nord-Est, cea de a șaptea ediție a Târgului de Turism „Vacanța”. Manifestarea – ne-a informat președintele Consiliului regional Nord-Est al ANAT, Alexandru Nănescu, șeful departamentului Turism extern al Agenției de turism Inter-Tour din Bacău - are loc la Palas Mall, în Zona Atrium, în perioada 15 - 17 martie.

Evenimentul se adresează autorităților și asociațiilor profesionale din turism, agențiilor de turism și turoperatorilor, stațiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor și companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor și publicațiilor din turism, băncilor și societăților de asigurări, companiilor aeriene etc.
Expozanții au venit în întâmpinarea vizitatorilor cu reduceri substanțiale de tip early booking pentru vacanțele sezonului 2019, cu prezentări de destinații, de produse de hobby și timp liber.
Județul Bacău este reprezentat la acest târg de Agenția Inter-Tour, care a împlinit recent 25 de ani de activitate și care a venit cu oferte pe măsura evenimentului: reduceri de tarife de până la 30% la vacanțe în România, la sejururi externe, la circuite culturale și chartere cu avionul/autocarul.
„Am organizat, cu acest prilej – ne-a declarat directorul general al Inter-Tour, Dumitru Nănescu - o masă rotundă cu agențiile de turism partenere din regiunea Moldova. Le-am prezentat ofertele noastre, cu accent pe circuitele cu autocarul și cu avionul, care au avut mare succes în anul 2018, dar pentru cave și la acest început de an vânzările sunt bune”. La masa rotundă a avut o intervenție compania Quick Sell, un integrator de IT pe sistemul de rezervări onine.
Agenția Inter-Tour are intenția de a deschide, la iarnă, un charter către stațiunea de schi Bukovel, din Ukraina. Pe acest motiv, un specialist în promovarea stațiunii a venit la târg și a făcut o prezentare a stațiunii Bukovel, care se remarcă prin cei 70 km de pârtie.

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere