luni, 25 februarie 2019

Jucărie pentru bebeluși retrasă de la vânzare


Compania Kaufland a retras voluntar și preventiv de la comercializare jucăria zornăitoare pentru copii din Lotul 1151870-1418 (lotul este inscripționat pe produs), din motive care țin de protejarea consumatorilor.
„În cazul acestui produs - ne-a informat Loredana Samoilă, de la Biroul de presă al companiei -, în anumite condiții clopoțelul zornăitor se poate detașa din interiorul jucăriei. În situația în care bebelușii sau copiii mici l-ar putea înghiți, există pericolul sufocării.
Clienții care au achiziționat acest produs sunt rugați să acorde atenție informării și să nu îl mai folosească. Kaufland cere scuze clienților pentru situația creată”.
Compania Kaufland România au transmis celor care au cumpărat acest produs că se pot prezenta în orice magazin din rețeaua sa pentru a-l returna și vor primi contravaloarea lui, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.
Pentru informații, clienții au la dispoziție numărul de telefon al Centrului Relații Clienți, 0800 080 888, apelabil gratuit (număr apelabil doar din rețelele Orange, Vodafone, Telekom, UPC România și RCS&RDS), de luni până vineri, în intervalul orar 8,00 – 20,00, iar sâmbăta 8,00 – 17,00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu