duminică, 26 august 2018

Karina Pavăl, fiica omului de afaceri Dragoș Pavăl în CA Conpet


Economista Karina Pavăl, fiica principalului acționar al companiei Dedeman din Bacău, Dragoș Pavăl, a fost aleasă în Consiliul de Administrație al firmei Conpet Ploiești – transportator național de petrol care a lucrat și cu Rafo Onești. Karina Pavăl a obținut cel mai mare număr de voturi, peste șapte milioane, pentru această funcție care are un mandat de patru ani, până pe 21 august 2022, inclusiv. Indemnizația brută este de peste 13.000 de lei – a precizat directorul general al Conpet, Dan-Silviu Baciu.

Karina Pavăl, în vârstă de 24 de ani, a fost propusă în boardul Conpet chiar de compania Dedeman, acționar minoritar al transportatorului de țiței, în care aționar majoritar, cu aproape 59% din acțiuni, este statul român.
Karina Pavăl este, din acest an, director de dezvoltare al Dedeman și este membru în Comitetul de investiții al platformei ROCA, din București. Este absolventă a cursurilor MPhil Finanțe&Imobiliare la Universitatea Cambridge (Marea Britanie), a cursului Bachelor of Science, Business Administration de la Universitatea Queen Mary din Londra și are un IBD (International Baccalaureate Diploma Program) la TASSIS (The American School in Switzerland), din Lugano, Elveția. Vorbește și scrie în trei limbi străine – engleza, franceza și spaniola.
Conpet operează o rețea de conducte de transport petrolier de 3.800 km, care traversează 24 de județe ale țării. Societatea are o capitalizare de 780,9 milioane lei și aproape 1.700 de angajați. Anul trecut, compania a avut o cifră de afaceri de 376,68 de milioane de lei și un profit net în sumă de 74,38 milioane lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu