miercuri, 4 iulie 2018

Dedeman și Mastercard încurajează plățile electronice


Compania Dedeman și Mastercard, companie de tehnologie în industria globală de plăți, au lansat o campanie prin care încurajează plățile electronice în rândul consumatorilor din România.
E normal să îți dorești vacanța visurilor tale. Așa cum e normal să plătești cu Mastercard în Dedeman” este îndemnul celor două companii. Clienții Dedeman care plătesc cu cardul lor Mastercard în orice magazin al rețelei retailerului de bricolaj până pe 14 august, inclusiv pot câștiga zilnic câte un card cadou Dedeman în valoare de 500 de lei sau marele premiu, un voucher de vacanță în valoare de 10.000 de euro.
Consumatorii care doresc să se înscrie în concurs trebuie să plătească pentru cumpărăturile efectuate în magazinele Dedeman cu un card Mastercard sau Maestro și să trimită un SMS cu valoarea tranzacției la numărul 3773 sau să înscrie datele pe site-ul https://participare.mastercard.ro/. Un participant poate efectua un număr nelimitat de tranzacții Mastercard în locațiile partenere și poate trimite zilnic maximum 5 mesaje, indiferent de metoda de înscriere aleasă (SMS sau online). Numele câștigătorilor și premiile câștigate vor fi anunțate în termen de o lună de la finalizarea campaniei pe site-ul www.mastercard.ro/promotii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu