joi, 31 mai 2018

Termen prelungit în concursul E.ON Energy Globe Award Romania 2018


Termenul limită pentru înscrierea în concursul E.ON Energy Globe Award 2018, aflat la cea de-a treia ediţie, a fost prelungit până la 15 iunie. Titularii de proiecte şi idei din domeniul eficienţei energetice şi al protejării mediului care se vor înscrie în competiţie pot primi premii importante, marele premiu fiind de 10.000 de euro.
Competiţia, organizată de compania E.ON, se adresează tuturor persoanelor fizice sau juridice din România: comune, municipalităţi, societăţi comerciale, instituţii ştiințifice şi de cercetare, asociaţii profesionale, organizaţii neguvernamentale, școli sau universităţi.
Proiectele sau iniţiativele înscrise pe www.energyglobe.ro vor fi grupate în cinci categorii: Companii, Municipalităţi, Do it yourself, Tineret şi Idei. În primele patru categorii sunt eligibile proiectele aflate în diverse faze de realizare, iar în cea de-a cincea se vor regăsi doar acele iniţiative sau idei încă neimplementate.
Un juriu independent format din specialişti de renume va evalua proiectele şi ideile, iar decernarea premiilor va avea loc la Gala organizată în luna septembrie la Bucureşti. Marele câştigător se va califica la etapa internațională a Energy Globe Award.
La prima ediţie a Energy Globe Award România, în competiţie au fost înscrise peste 150 de proiecte, iar la ediţie a doua peste 160 de proiecte.
Energy Globe Award a fost creat de austriacul Wolfgang Neumann acum aproape două decenii, iar în acest moment este organizat în circa 180 de ţări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu