vineri, 25 mai 2018

Caravana „Centenarul Filmului Românesc” ajunge la Moinești și Onești


  • invitații speciali sunt actorul Teodor Corban și regizorul Stere Gulea
Caravana „Centenarul Filmului Românesc va ajunge sâmbătă, 26 mai la Moinești, iar a doua zi, 27 mai, va fi și la Onești. Caravana Centenarului continuă cu alte trei filme românești și trei invitați, care vor ajunge în localitățile menționate.
La Moinești – ne-a informat directorul Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti” din Onești, Ionuț Tenie – va proiecta, în Moinești, de la ora 18,00, la Centrul Cultural „Lira”, comedia „6,9 pe scara Richter”, iar invitatul special al evenimentului va fi actorul Teodor Corban. La Moinești, eveniment va fi realizat cu sprijinul Primăriei și a Consiliului Local.
La Onești, duminică, 27 mai, Caravana va opri la Cinema Capitol, unde de la ora 18,00 va fi proiectat filmul „Sunt o babă comunistă”, iar invitatul special al evenimentului va fi regizorul Stere Gulea. În municipiu eveniment va fi realizat cu sprijinul Primăriei și a Bibliotecii „Radu Rosetti”.
În deschiderea celor două evenimente, de la ora 16,00 va fi proiectat documentarul Agerpres „România, la 100 de ani”.
Caravana este organizată de Asociația Artis, din Iași, și de Asociația Obștească MIA, din Chișinău, cu un număr mare de parteneri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu