miercuri, 21 martie 2018

Colocviu al tinerilor antreprenori la Moinești


Primăria Moinești a găzduit marți, 20 martie, Colocviul Tinerilor Antreprenori din municipiu, etapă în pregătirea Galei Tinerilor Antreprenori 2018, care va avea loc în Bacău pe 26 aprilie.
„Întâlnirea – spun reprezentanții Asociației Inițiative pentru o Comunitate Responsabilă, coorganizator local al Galei împreună cu Centrul European pentru Strategii Durabile și Romanian Youth Movement for Democracy - a avut un dublu scop: să aducă în urbe mesajul Galei Tinerilor Antreprenori (contribuind la colectarea de propuneri pentru evenimentul de pe 26 aprilie) și să faciliteze dialogul structurat dintre tinerii antreprenori și oamenii de afaceri moineșteni și decidenții din autoritatea publică locală”.
Evenimentul s-a bucurat de  susținerea primarului Valentin Vieru și al Consiliului Local Moinești, iar la dezbateri au participat 20 de antreprenori, care s-au bucurat de oportunitatea oferită de colocviu pentru a-i transmite primarului doleanțele lor. Dezbaterea a vizat relația antreprenor – autoritate publică și a căutat să răspundă la cum se poate dezvolta sectorul de antreprenoriat în județul Bacău și în municipiul Moinești.
Întâlnirea a fost sprijinită de sponsorii Galei, ISSCO și Holzindustrie Schweighofer.
Următorul colocviu al tinerilor antreprenori va fi organizat la Comănești, pe 29 martie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu