vineri, 12 ianuarie 2018

Finanțare prin PNDL pentru rezerva de apă a municipiului Bacău



Cosmin Necula - primarul municipiului Bacău
și ministrul Paul Stănescu

Municipiul Bacău a primit finanțare pentru proiectul care vizează realizarea rezervei de apă din oraș. Contractul de finanțare a fost semnat vineri, 12 ianuarie, de viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene. Fondurile alocate sunt în valoare de 25.928.794 de lei, sumă care provine din bugetul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE).
Proiectul include realizarea de stații de epurare și tratare și înlocuirea unor conducte de alimentare cu apă. Județul Bacău are incluse în PNDL – etapa a doua – 172 de obiective de investiții, cu o alocare totală de 817.901.168,51 de lei.

„Este un moment important pentru locuitorii municipiului Bacău, pentru că era singura șansă să se rezolve problemele pe care le-au avut în ultima vreme aici, în domeniul alimentării cu apă. Înțeleg că este o situație mai veche, mă bucur că am găsit împreună soluția pentru ca oamenii să aibă parte de un serviciu public de calitate.”
Paul Stănescu, viceprim-ministru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu