joi, 5 octombrie 2017

Ministrul Agriculturii la Târgul de agricultură ecologică din Bacău



Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, este așteptat vineri, 6 decembrie, la deschiderea primului Târg internațional al procesatorilor și producătorilor din agricultura ecologică „Natural Taste”ECO-INT din Bacău. Evenimentul este organizat la Centrul de Afaceri și Expoziții (CAEx), în parteneriat cu AB Events și Asociația Română pentru Agricultură Durabilă. Târgul va fi deschis la ora 13,00.
Un eveniment din programul manifestărilor de la târg este anunțat pentru sâmbătă, 7 octombrie: Conferința „Agricultura ecologică - realități și oportunități”, care va avea loc de la ora 11,00 în Centrul de Conferințe și Marketing  - Sala de Consiliu.
În Pavilionul Expozițional 1 al CAEx va fi organizată o expoziție cu vânzare, care va oferi publicului produse agroalimentare certificate bio și tradiționale, input-uri pentru agricultură, mașini și utilaje agricole etc.
La aceste evenimente sunt așteptați fermieri și întreprinzători în agricultură, dar și oameni de afaceri din agricultura ecologică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu