duminică, 8 octombrie 2017

Campanie de colectare a deșeurilor electrice în Bacău



Deșeurile electrice ale băcăuanilor pot fi predate, în perioada 9 – 14 octombrie, în șapte puncte de colectare organizate de șase instituții și organizații: Serviciul Local de Colectare, Primăria Bacău, Agenția pentru Protecția Mediului, Facultatea de Inginerie a Universității „Vasile Alecsandri”, Federația Tinerilor din Bacău, prin proiectul Bacău Capitala Tineretului din România, și Asociația Română pentru Colectare RoRec.
Vor fi colectate aparatele electrice, electronice sau electrocasnice, bateriile portabile și industriale (nonauto), corpurile de iluminat sau tuburile fluorescente.
Pentru cantități mai mari poate fi solicitată mașina de colectare, de luni până vineri, prin apeluri telefonice gratuite la numărul 0800444800. Deșeurile pot predate și sâmbătă, între orele 8,00 – 16,00, la punctele de colectare de la intersecția Strada Narciselor - Calea Mărășești, parcările din Piața Sud și Piața Centrală, intersecția Străzii Mihai Viteazul cu Pasajul Revoluției, Parcul catedralei, intersecția străzilor Aprodu Purice și Hatman Berescu și intersecția Mioriței - Calea Moinești.
Pentru deșeurile predate se acordă recompense, la o tombolă cu premii (un frigider, trei cuptoare cu microunde digitale, un aspirator sau un mixer), dar și tichete cadou, pentru deșeurile voluminoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu