duminică, 24 septembrie 2017

Târg internațional pentru agricultură ecologică la CAEx



Centrul de Afaceri și Expoziții (CAEx) din Bacău va fi, în perioada 6 - 8 octombrie, gazda primei ediții a evenimentului expozițional și de afaceri în agricultura ecologică ECO-INT 2017, NATURAL TASTE.
În Pavilionul Expozițional 1 al CAEx va fi organizată o expoziție cu vânzare, care va oferi publicului produse agroalimentare certificate bio și tradiționale, input-uri pentru agricultură, mașini și utilaje agricole etc. De asemenea, la Centrul de Afaceri și Marketing (Centrul de Evenimente și Conferințe - sala mare) va avea loc o conferința „Agricultura ecologică – realități și oportunități”, pentru prezentări de afaceri de succes în domeniul produselor eco, de studii de caz, pentru prezentări de produse și servicii, de transfer de know-how etc.
La aceste evenimente sunt așteptați fermieri și întreprinzători în agricultură, dar și oameni de afaceri din agricultura ecologică. Pentru participanți și vizitatori vor fi organizate workshopuri, mese rotunde, discuții bilaterale.
„Aceste evenimente – spun organizatorii - vizează prezența producătorilor și procesatorilor agricoli, precum și a producătorilor și furnizorilor de semințe, îngrășăminte, produse pentru protecția plantelor și de utilaje agricole pentru agricultura ecologică din țară și străinătate, precum și a cercetătorilor și a cadrelor didactice universitare. Sperăm, în mod special, într-o prezență consistentă a unor companii și oameni de afaceri din Israel, foarte interesați de acest domeniu”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu