luni, 4 septembrie 2017

S-a deschis al doilea restaurant Mc Donald’s în Bacău



După mai bine de 19 ani, lanțul de restaurante McDonald’s a deschis a doua unitate a sa în Bacău. Aceasta se află în Arena Mall, la etajul al doilea, în zona food-court în care există deja alte câteva restaurante similare.
Noul McDonald’s a fost deschis de Premier Restaurants România, operatorul francizelor în țara noastră pentru această rețea, iar investiția a ajuns la 2,5 milioane de lei (circa 0,55 milioane de euro). La evenimentul de inaugurare a noii locații au venit Daniel Boaje – directorul general al Premier Restaurants România, Victor Tedesco – director general al Premier Capital și Melo Hili – director general al Hili Ventures și președinte al Premier Capital. Alături de ei a fost și Ovidiu Budeanu – proprietarul Arena Mall.
Lider al pieței de unități cu servire rapidă, restaurantul din Bacău este al 69-lea restaurant deschis în România de companie și are 40 de angajați.
„Primul restaurant pe care îl avem în Bacău este unul dintre cele mai importante – a spus Daniel Boaje.  De peste 19 ani suntem parte din comunitatea din Bacău. Avem în România 22 de proiecte de dezvoltare și investiții care urmează să fie aplicate până la finalul anului. Sunt proiecte ambițioase, în care avem încredere și, de aceea, sperăm ca cei 200.000 de clienți care ne vizitează zilnic să ne rămână alături și să ne susțină ca și până acum”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu