vineri, 22 septembrie 2017

RAJA Onești: Cod portocaliu de inundații – Comandament pentru situații de urgență



Compania RAJA Onești a activat, până la ora 18,00 a zilei de 22 septembrie Comandamentul pentru situații de urgență, în urma atenționărilor meteorologice de Cod Portocaliu de inundații în județul Bacău ca urmare a precipitațiilor lichide înregistrate în ultimele ore și a celor prognozate. „Se pot produce – spun oficialii RAJA - scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie, viituri rapide pe râurile mici, cu posibile efecte severe de inundații locale, creșteri importante de debite și niveluri cu posibile depășiri ale cotelor de atenție pe râurile mici din bazinele hidrografice Oituz și Curița (afluent al Râului Cașin)”. Măsura a fost luată pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor care pot apărea în funcționarea sistemelor operate de RAJA.
Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, la nivelul comandamentului au fost constituite echipe de intervenție, dotate cu toate utilajele necesare, care vor asigura permanența în toată această perioadă în municipiul Onești.
„Asigurăm toți abonații societății – mai spun oficialii RAJA - că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare la parametri optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție de apă și canalizare și care nu țin de operativitatea echipelor noastre sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.
Totodată, facem un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numerele de telefon 0241924; 0370481839; 0370481838”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu