sâmbătă, 17 iunie 2017

Cod galben de vânt și ploi. RAJA Onești a activat Comandamentul pentru Situații de UrgențăSocietatea RAJA Onești, care a preluat recent administrarea serviciilor de apă-canal ale municipiului, a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență până pe 19 iunie, ora 10,00, după atenționărilor meteorologice de Cod Galben cu vânt și averse torențiale, care vor depăși local 20 l/mp și pe arii restrânse 40-50 l/mp. Măsura – ne-a informat Biroul de presă al companiei – a fost luată „pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate”.
Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii – ne-a mai informat compania -, au fost constituite echipe de intervenție, dotate cu toate utilajele necesare, care vor asigura permanența în toată această perioadă în municipiul Onești.
Asigurăm toți abonații societății – se mai arată în comunicatul de presă al acesteia - că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție de apă și canalizare și care nu țin de operativitatea echipelor noastre sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei. Totodată, facem un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare ca pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt să sesizeze la dispeceratul societății, la numerele de telefon 0241.924; 0370 481 839; 0370481838, toate avariile apărute.