sâmbătă, 25 martie 2017

Penny Market inaugurează o investiție de 19 milioane euro în Bacău


Rețeaua de magazine Penny Market, parte a grupului german de retail Rewe, va inaugura la sfârșitul lunii martie depozitul său logistic construit în comuna Nicolae Bălcescu (Bacău). Investiția în acest nou depozit logistic a fost de 19 milioane de euro.
„Este un moment foarte important pentru întregul business REWE în România – declara presei, acum un an, Daniel Gross, Managing Director REWE România. Proiectul face parte din strategia de dezvoltare a rețelei de distribuție Penny Market la nivel național și vine în completarea celorlalte două centre, din  Turda și București. Odată cu inaugurarea centrului logistic din Bacău, vor fi create în primă fază aproximativ 150 de locuri de muncă permanente".
Dezvoltat de KÉSZ Holding Zrt., sucursala Cluj-Napoca, noul complex logistic dispune de o suprafață totală construită de aproximativ 19.000 mp, are o înălțime de 14,5 metri și de un teren aferent de circa opt hectare. Instalațiile de răcire sunt integrate într-un sistem automat de management, prin intermediul căruia vor fi monitorizate constant atât temperaturile interioare, cât și cele exterioare ale zonei de refrigerare.
La evenimentul de la Bacău sunt așteptați, alături de reprezentanți ai Penny Market, și reprezentanți ai KÉSZ și REWE.
Penny Market are, în județul Bacău, șase magazine, în Bacău, Onești, Moinești, Comănești, Târgu Ocna și Buhuși.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu