vineri, 18 noiembrie 2016

S-a deschis Salonul Auto Regional Moldova Bacău 2016



Vineri, 18 noiembrie, la prânz s-a deschis oficial ediția a patra a Salonului Auto Regional Moldova, organizată la Centrul de Afaceri și Expoziții „Mircea Cancicov”, din Bacău, de societatea Centrul de Afaceri și Expozițional (CAEx), în perioada 18 – 20 noiembrie. Sunt lansate, în premieră națională, autoturismele Mitsubishi Outlander PHEV (primul SUV 4×4 cu propulsie hibridă-electrică plug-in, care poate circula şi în regim strict electric), trei modele Dacia (Logan, Sandero şi MCV) și ultimele modele Renault (Megane Estate şi Megane Sedan). De asemenea, vizitatorii pot face drive-test cu unele modele de mașini.
„Dealerii care participă la eveniment – spune directorul general al CAEx, Corneliu Pricope - au venit cu o ofertă financiară atrăgătoare pentru orice client, în sensul că sunt reduceri substanțiale la majoritatea modelelor prezentate în Salon”.
Pentru perioada salonului, Suzuki Swift (modelele din stoc) au un discount de 1.100 de euro. De asemenea Suzuki Vitara (modelele de stoc) au un discount de 400 de euro.
Expoziția este considerată cel mai mare eveniment auto din Regiunea Nord-Est și va reuni producători, importatori și distribuitori de autovehicule, de componente auto-moto, de piese de schimb, de biciclete și accesorii, de tuning și echipamente pentru  service auto, companii de leasing, companii de asigurări, specialiști în închirieri auto, asociații și organizații din domeniu etc.
Expoziția poate fi vizitată vineri până la ora 18,00, sâmbătă începând cu ora 10,00, până la ora 18,00, iar duminică între orele 10,00 – 15,00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu