miercuri, 23 noiembrie 2016

Kaufland majorează salariul minim și acordă o zi de concediu de odihnă în plus



Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori din România, prezent și în juețul Bacău cu patru magazine, a anunțat că va majora salariul minim pentru lucrătorii comerciali din magazine până la 2.000 de lei brut, incluzând tichete de masă. În funcție de vechime, salariul unui lucrător comercial poate ajunge chiar și până la 3.800 de lei brut, aceasta cuprinzând sporuri și tichete de masă. Ultima creștere salarială a fost aplicată la Kaufland în luna mai 2016, iar noua majorare va avea loc efectiv de la 1 martie 2017.
De asemenea, Kaufland România a anunțat și creșterea perioadei minime de concediu de odihnă anual, de la 21 la 22 de zile lucrătoare. Compania oferă zile suplimentare de concediu de odihnă în funcție de vechimea în companie, ajungând până la 25 de zile pe an, cu patru zile mai mult decât prevede legislația României. Pe lângă acestea, compania recompensează implicarea angajaților săi în cauze sociale și acordă câte două zile libere plătite pe an pentru acțiuni de voluntariat.
Kaufland România este singura companie din industria națională de retail căreia i-a fost recunoscut statutul de Angajator de Top, printr-o certificare internațională acordată de organizația independentă Top Employers Institute, din Olanda, în primăvara anului 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu