vineri, 8 iulie 2016

Grigore Filip - încă un mandat la manșa Aerostar


Grigore Filip

Grigore Filip, președintele director general al companiei Aerostar Bacău, a obținut încă un mandat de patru ani în această funcție. Adunarea Generală a Acționarilor a hotărât noua componență a Consiliului de Administrație (CA) al întreprinderii, din care fac parte, alături de Grigore Filip, Doru Damaschin – ales în funcția de vicepreședinte al CA și de director financiar, Mihail-Nicolae Toncea, Liviu-Claudiu Doroș și Daniel Vârnă - membri ai CA. Claudiu Doroș este și vicepreședinte al Societății de Investiții Financiare (SIF) Moldova Bacău.
Acționarii Aerostar Bacău sunt compania IAROM București (71,18% din capitalul social), SIF Moldova (14,80%) și un grup de acționari individuali care în total dețin ceva mai mult de 14% din capital.
Aerostar este una dintre cele mai importante întreprinderi din Județul Bacău și una dintre cele mai mari unități de producție aeronautică din România, cu un capital de aproape 49 de milioane de lei și aproape 2.000 de salariați. În primul trimestru al anului a ajuns la vânzări de peste 81 de milioane de lei, din care vânzări la export aproape 75 de milioane de lei. Față de aceeași perioadă a anului trecut, în primul trimestru din 2016 profitul ei net a fost dublu, de aproape 17 milioane de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu