miercuri, 6 iulie 2016

Casa Pasivă vine în Bacău




Firma Casa Pasivă, din Cluj-Napoca, reprezentantul exclusiv în România al companiei austriece Ochsner, prezintă sâmbătă, 9 iulie, de la ora 10,00, la Centrul de Afaceri și Expoziții Bacău, Tehnologia Casa Pasivă, Case Zero Energie și Case Plus Energie, campionul mondial la termo, fono și hidroizolație U=W 0,07.
Va fi prezentată și compania Tech Austriaca Ochsner cu instalația de răcire, de încălzire și de producere de apă caldă tech, tehnologie de vârf în Europa.
Participarea la eveniment este gratuită.
Casele pasive sunt acele case care asigură un climat interior confortabil și vara și iarna, fără însă a fi nevoie de o sursă convențională de încălzire. Un standard european poartă denumirea de passive house (casă pasivă), deoarece energia pasivă a radiațiilor solare captată din exterior și furnizată apoi ca energie termică de unele dispozitive și de ocupanții casei sunt suficiente pentru a păstra casa la o temperatură de interior confortabilă în anotimpul rece. O componentă a conceptului de case pasive sunt tehnologiile eficiente care minimizează consumul de energie din alte surse (în special energia electrică pentru aparatele din gospodărie). Obiectivul este de a păstra un consum total de căldură, apă caldă și energie electrică sub 42 kWh / m² pe an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu