miercuri, 4 mai 2016

A început programul Litoralul pentru toți, cu oferte de la 179 de lei




Hotelul Sunquest, din stațiunea Venus

În toate stațiunile consacrate de la Marea Neagră a fost lansat, miercuri, 4 mai, programul Litoralul Pentru Toți 216, destinat turiștilor care doresc să-și petreacă sejurul la mare în extrasezon, atunci când stațiunile și plajele sunt mai libere, dar încălzite de soare. În program s-au înscris hoteluri de 2, 3 și 4 stele din stațiunile Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinești, Neptun-Olimp, Jupiter, Venus, Saturn și Mangalia și presupune reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururile de șase nopți.
Programul Litoralul pentru Toți se desfășoară, în prima lui etapă, până pe 14 iunie, iar în etapa a doua în perioada 1 septembrie - 15 octombrie.
Hotelierii oferă, în program, pachete turistice de șase nopți de cazare, cu tarife care încep de la 199 de lei de persoană pe sejur. Din Bacău, Agenția Inter-Tour, de exemplu, are oferte de la 179 de lei pentru Hotelul Gloria (2 stele), din Eforie Sud, de la 199 de lei la Hotel Rio (3 stele), din Jupiter, de la 206 lei la Hotel Cupidon (2 stele), din Eforie Nord, la 324 de lei la Hotel Sunquest (4 stele), din Venus, de la 396 de lei la Hotel Hora (3 stele), din Saturn, și de la 435 de lei la Hotel Victoria (3 stele), din Mamaia.
Tot din Bacău, Agenția Top Travel are oferte de la 230 de lei (hotel de două stele) la 1.150 de lei (hotel de 4 stele, loc în garsonieră cu ultra all inclusiv) la 11 hoteluri din Mamaia, pentru cinci și șase nopți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu