joi, 7 aprilie 2016

Se inaugurează fabrica de sticlă Barrier



Fabrica de sticlă termopan Barrier,
la momentul probelor tehnologice

Compania Electric Plus Bacău pregătește, prin brandul său Barrier din cel mai modern complex de producție de ferestre și uși din România, inaugurarea noii sale investiții, fabrica de sticlă pentru tâmplărie PVC. Investiția a fost susținută din fonduri europene și din fonduri proprii.
Top managementul companiei se va întâlni, la acest eveniment, cu ziariștii și cu principalii săi parteneri și va oferi informații despre cea mai mare investiție făcută într-un complex industrial, despre tehnologiile folosite și despre planurile de dezvoltare.
Conceptul brandului Barier s-a născut cu aproape 14 ani în urmă, odată cu deschiderea primului atelier de tâmplărie PVC. În anul 2008 a fost adusă prima linie de producție automată, iar în 2010 ce de a doua linie automată. Pe această bază, brandul Barrier a fost lansat în anul 2012, iar ceea ce a urmat a fost o etapă de consolidare, construirea celui mai mare parc industrial pe tâmplărie PVC din țară și lansarea rețelei proprii de distribuție în mai multe județe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu