luni, 21 martie 2016

LAPAR participă la conferința anuală a ELO


Laurențiu Baciu
Liga Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR) va fi reprezentată marți, 22 martie, la a noua ediție a Forumului privind Viitorul Agriculturii, de la Bruxelles. Evenimentul are loc anua sub patronajul Organizației Europene a Proprietarilor de Teren (ELO), în care LAPAR este membră în parteneriat cu compania Syngenta și în board-ul căreia a fost ales, anul trecut, și președintele Ligii, fermierul băcăuan Laurențiu Baciu.
Forum este primul organizat dup
ă adoptarea de către liderii mondiali, în septembrie 2015, a Obiectivelor de Dezvoltare durabilă ale ONU (Sustainable Development Goals, SDGs).
Participan
ții la dezbateri trebuie să răspundă la două întrebări esențiale pentru viitorul agriculturii: „Care sunt paşii necesari pentru punerea în practică a agendei Obiectivelor de Dezvoltare durabilă stabilite de ONU?” și „Putem să ne desfășurăm businessul la fel ca până acum, în contextul provocărilor sociale, de mediu și economice?”. Fostul Comisar European pentru Mediu, Janez Potocnick, președintele Forumului privind Viitorul Agriculturii, va aduce împreună la această ediție comisari europeni și experți internaționali.

Citește mai multe în secțiunea AGRICULTURĂ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu