joi, 9 iulie 2015

Încă o bilă albă pentru Aeroportul Iași: Blue Air deschide prima sa rută internă pe relația Iași - București



Aeroportul Iași

Aeroportul din Iași, recent modernizat, va fi, din 25 octombrie, inclus în orarul de zboruri interne ale companiei de transport aerian Blue Air, care va opera două zboruri pe zi pe ruta Iași - București – Iași. Zborurile vor avea loc dimineața și seara, cu aeronave Boeing 737, care au un confort sporit, care oferă o durată mică a zborului și pot opera în condiții meteo și de vizibilitate redusă.
Biletele sunt deja disponibile, la prețuri care încep de la 47,90 de euro (preț pe segment de zbor, cu TVA și taxe incluse, dar pentru un număr limitat de locuri la acest nivel).  În tarif intră gratuit bagajul de mână de maxim 10 kg, un bagaj de cală de maxim 32 kg și un snack pe timpul zborului.
Blue Air deschide, astfel, programul de zboruri pe rute interne. Compania operează și pe aeroportul din Bacău, dar de unde nu au mai fost operate zboruri către București sau Constanța de ani buni, de când aici opera compania Tarom. Tot cu ani în urmă, de la Bacău erau posibile zboruri spre și de la Timișoara, operate de compania Carpatair. Pe aeroportul din Iași operează, acum, companiile Tarom, Austrian, Wizz Air și Air Bucharest. În primul semestru al acestui an, numărul pasagerilor a crescut cu 25% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu