duminică, 28 iunie 2015

S-a extras a doua loterie ocazională a bonurilor ficale



  • suma câștigătoare este 135 de lei, pe bonurile din 23 mai

Comisia Loteriei bonurilor fiscale din 28 iunie
Duminică, 28 iunie, a avut loc a doua extragere ocazională a Loteriei bonurilor fiscale, la care participă bonurile emise în perioada 29 martie – 31 mai 2015. Suma extrasă este „135 de lei”, pe bonurile emise în 23 mai 2015.
Fondul de premiere pentru această extragere ocazională este de 1.000.000 de lei și urmează a fi acordate maximum 100 de premii.
Cererile pentru revendicarea premiilor pot fi depuse la aricare administrație financiară, în termen de 30 de zile cu începere de luni, 29 iunie. După centralizarea bonurilor câștigătoare va fi organizată cea de a doua extragere, determinarea celor 100 de bonuri câștigătoare. Acordarea a maximum 100 de premii este reglementată de Legea nr.166/2015, publicată în Monitorul Oficial nr. 460 din 25 iunie 2015.
Duminică a fost extrasă din urnă o bilă, reprezentând luna emiterii bonului, apoi o bilă reprezentând ziua emiterii bonului. În final au fost extrase trei bile, reprezentând valoarea bonului.
Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine). Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea „conform cu originalul”, pe care se înscrie un număr unic de înregistrare.
Următoarea extragere a loteriei bonurilor fiscale (prima extragre lunară) este programată pe 19 iulie, pentru bonurile din luna iunie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu