vineri, 27 martie 2015

Invitație pentru a sărbători împreună Ora Pământului



Agenția Națională pentru Protecția Mediului și Agenția pentru Protecția Mediului Bacău au lansat băcăuanilor invitația de a se alătura celor care sărbătoresc sâmbătă, 28 martie, „Ora Pământului”.
„Vă invităm să vă alăturați acțiunii noastre prin stingerea luminii, în intervalul orar 20,30 – 21,30. Și, cum o acțiune de conștientizare are un efect deosebit prin diseminarea ei și în rândul celor cunoscuți, vă rugăm să o popularizeți cât mai activ.”
Evenimentul, organizat sub sloganul „Dăruiește naturii din energia ta”, își propune să transmită opiniei publice un mesaj cu un puternic impact despre nevoia de acțiune împotriva modificărilor schimbărilor climatice din ultimii ani, cauzate de emisiile majore în atmosferă a gazelor cu efect de seră, ca urmare a interveneției umane.
Acțiunea planetară Earth Hour (Ora Pământului) ne invită să respectăm natura, dar în primul rând să ne respectăm pe noi înșine, pentru a-i putea respecta și pe cei din jur, să prețuim tot ce ne înconjoară, devenind mai responsabili și înțelegând că, deși suntem cu toții diferiți, comportându-ne ca o comunitate putem schimba lumea în care trăim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu