joi, 26 martie 2015

Clubul Inner Whell dă semnalul pentru „Balul Mărțișorului”



Și Daniel Buzdugan a fost invitatul doamenlor de la Inner

Organzația feminină de voluntariat Inner Whell, sora Clubului Rotary Bacău, organizează, vineri, 27 martie, ediția 2015 a tradiționalului „Bal al Mărțișorului”. Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 17,00 la Pensiunea Cattaleya, din Măgura, și va reuni reprezentanțI de marcă ai mediului economic, ai unor instituții băcăuane și ai autorităților locale.
„Luna martie este luna mărțișorului – ne-a spus Măriuca Boghiu, past-president al Clubului Inner Whell. Deci, suntem încă în ton cu vremea și cu tradiția și vom fi din nou împreună pentru amarca ua dintre cele mai importante acțiuni ale noastre. Balul este o petrecere caritabilă, pentru că fondurile obținute cu acest prilej vor fi alocate unor acțiuni caritabile pe care le avem deja în program. Anul acesta sunt vizate trei proiecte. O parte din fonduri vor ajunge la secția de oncologie a Spitalului Județean Bacău, pentru achiziționarea a două infuzoare. Cu o sumă vom contribui și la o casă pentru personae vârstnice care va fi înființată de o fundație din Săvinești, iar alte fonduri vor fi contribuția noastră pentru achiziționarea unui ecograf la Maternitatea din Bacău.”
La bal vor veni și câțiva dintre beneficiarii acțiunilor caritabile de până acum ale clubului, iar invitatul special al evenimentului va fi cântăreața Mirabela Dauer.
Inner Whell International, din care face parte clubul băcăuan, este una dintre cele mai mari organzații feminine de voluntariat din lume, înființată în anul 1924. Ea lucrează, cu cei 10.000 de membri, din 101 țări, împreună cu Organizația Națiunilor Unite, și are ca obiective Promovarea valorilor prieteniei adevărate, Încurajarea ideii de întrajutorare șu Cultivarea prieteniei și înțelegerii la nivel internațional. Inner Wheel Bacău a fost înființată în martie 2009.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu