miercuri, 25 februarie 2015

Noul director general al ADR Nord-Est va fi numit pe 25 martie



Consiliul pentru Dezvoltare Regională Nord-Est a aprobat Regulamentul de organizare a concursului pentru angajarea noului director general al Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est. Concursul va avea loc la Piatra Neamț pe 25 martie și va permite ocuparea postului de conducere rămas vacant în fruntea acestei agenții, după ce fostul director general, Constantin Apostol, a primit din partea unei instanțe judecătorești interdicția de a mai ocupa acest post, fiind condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare într-un dosar de corupție.
Consiliul pentru Dezvoltare Regională a confirmat și numirea în funcția de director al Direcției Organism Intermediar al Programului Operațional Regional Nord-Est pe Nicolaie Burghelea, care a ocupat, până acum, postul de director adjunct al acestei Direcții. Burghelea vine, pe această funcție în locul lui Gheorghe Harja, condamnat de asemenea la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare în același dosar de corupție.
ADR Nord-Est a comunicat că detaliile privind organizarea și desfășurarea concursului pentru postul de director general vor fi publicate ulterior.
Ședința Consiliului pentru Dezvoltare Regională a fost prezidată de Cristian Adomniței, președinte în exercițiu al acestui organism și președinte al Consiliului Județean Iași.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu