duminică, 22 februarie 2015

Expo Ambient Design 2015 își închis astăzi porțile



A doua ediție a Salonului Regional de Amenajări interioare, exterioare și mobilier „EXPO AMBIENT DESIGN”, organizat de societatea Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău (CAEx), în parteneriat cu Uniunea Arhitecților din România - Filiala Bacău-Neamț, Ordinul Arhitecților din România -  Filiala Bacău-Neamț și Asociația Clubul Român de Mobilă, își închide astăzi, 22 februarie, la ora 15,00, porțile. Timp de trei zile, peste 30 de firme de profil din Regiunea Nord-Est, dar și din alte zone ale țării, au expus servicii și produse destinate amenajărilor interioare, exterioare și mobilier.
Au fost firme din domeniul amenajărilor interioare și exterioare, producători și distribuitori de mobilă și decorațiuni. Vizitatorii au putut afla noutăți despre ultimele tendințe în designul de interior și exterior și au beneficiat de consultanță în arhitectură și proiectare în construcții. Au prezentat produse fabricanți și distribuitori de uși, ferestre, șeminee, sisteme vitrate, porți, trape, pardoseli, scări, pasarele, balustrade, vopsele, acoperiri decorative, obiecte sanitare, corpuri de iluminat, echipamente pentru încălzire și ventilație, mobilier, piscine, jacuzzi și alte accesorii.

„Expoziția a etalat soluții inovative pentru ambient și design, materiale deosebite, rezistente în diverse condiții, mobiler și servicii pentru locuință și casă. Expozițiile pe care le organizăm vrem să fie un punct de sprijin pentru mediul de afacceri. Cu siguranță, încrederea participanților la viitoarele expoziții va continua reușitele celor anterioare. Vrem ca această manifestare să devine un eveniment de tradiție în Regounea Nord-Est, în Moldova, unde au loc tot mai puține evenimente de acest fel. {i vreau să anunț, deja, cel mai important eveniment promoțional care urmează, pentru luna martie, Târgul de Turism Vacanța, la a doua ediție, cel mai important târg de acest fel din Moldova.”
Corneliu Pricope, directorul general al CAEx Bacău

Manifestarea de la Centrul de afaceri a fost completată și de Expoziția de arhitectură 2015 și de o prezentare a societății Sudometal Bacău, pe tema „Integrarea scărilor metalice produse de Sudometal în arhitectura clădirilor.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu