luni, 23 februarie 2015

CAR CFR Comănești a trecut munții, în Ardeal


Sucursala din Târgu Mureș a CAR CFR Comănești

Casa de Ajutor Reciproc (CAR) CFR, din Comănești a deschis cea de a șasea sucursală din rețea (al șaptelea punct de lucru) în municipiul Târgu Mureș. Zona și locul noii unități au fost alese după un atent studiu de piață, care – spune președintele instituției financiare nebancare, Constantin Cristea – a arătat că noua piață este permisivă.

„Am găsit un amplasament aproape de centrul orașului, într-o clădire istorică, foarte frumoasă, pe care am amenajat-o pentru standardele serviciilor pe care le oferim noi. Ne adresăm tuturor celor din Târgu Mureș care au venituri mici și foarte mici. Acolo vom promova aceleași principii de acordare a împrumuturilor. De fapt, la sediul sucursalei se găsesc toate documentele care răspund la acordarea de împrumuturi. Sperăm să avem același succes ca și în celelalte sucursale ale noastre din țară. Municipiul Târgu Mureș are peste 150.000 de locuitori, iar din studiile de piață pe care le-am făcut se pare că nu sunt instituții similare la nivelul serviciilor noastr și cu o putere financiară comparabilă. De aceea și sperăm să avem succes și în acest municipiu.”
Constantin Cristea, președintele CAR CFR Comănești

CAR CFR Comănești are în strategia pentru acest an deschiderea unei noi sucursale tot în capitala unui județ, probabil în partea a doua a anului, și, în viitorul apropiat, a celei de a doua unitate proprie în Târgu Mureș și chiar a unei noi sucursale, tot în Ardeal.
CAR CFR Comănești a intrat în anul 2015 cu active de cinci milioane de lei, cu un excedent între venituri și cheltuieli de peste 12 milioane de lei. Instituția are peste 19.000 de membri și speră ca la sfârșitul anului să se ajungă la peste 20.000, având în vedere că, în rețeaua sa creșterea anuală este de peste 1.000 de membri.
CAR CFR Comănești are, acum, sucursale în județele Bacău, Vrancea și Mureș. Aceeași instituție administrează, pentru membrii ei, un cabinet medical și un salon de înfrumusețare, în Comănești, lângă sediul central.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu