miercuri, 26 noiembrie 2014

Expo Luna Cadourilor la Centrul de Afaceri



Societatea Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău, în parteneriat cu Selgros Cash & Carry România, organizează prima ediție a evenimentului „Expo Luna Cadourilor”, care își va deschide porțile joi, 27 noiembrie, de la ora 13,00. Timp de patru zile, până duminică, 30 noiembrie, târgul cu vânzare oferă publicului posibilitatea achiziționării de cadouri pentru sărbători.
Evenimentul aduce în același loc producători, importatori și distribuitori de produse și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă, articole handmade, cărți, jocuri, jucării, dulciuri, produse artizanale, produse alimentare și cosmetice.
Pe parcursul evenimentului vor avea loc ateliere creative și recreative pentru copii. Cele mai îndrăgite mascote Minnie și Mickey Mouse, alături de Ajutoarele Moșului, vor cânta, vor dansa și vor prelua scrisorile pentru Moș Crăciun.
Joi și vineri, 27 și 28 noiembrie, elevii Colegiului Național de Artă „George Apostu”, din Bacău, vor susține recitaluri de muzică ușoară și populară Tot vineri, între orele 17,00 și 18,00, Hobby Club organizează atelierul de creație „Hobby Creative”. Sâmbătă, 29 noiembrie, în intervalul orar 11,00  - 14,00, Animatori Evenimente va organiza concursurile „Cel mai înalt castel” și „Sărituri în trei picioare – echipe de părinți și copii”. Tot în acest interval orar va avea loc și concursul pentru grupele de copii de la grădinițe. Tema proiectului este „Brăduțul meu de Crăciun”. De asemenea, Teatrul de Animație Bacovia Bacău va susține un spectacol, intitulat „Fabule Jucăușe”, sâmbătă, începând cu ora 14,00.
Expoziția se poate vizita joi începând cu ora 13,00, până la ora 18,00, vineri și sâmbătă de la ora 10,00 până la ora 18,00, iar duminică de la ora 10,00 până la ora 16,00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu