marți, 11 noiembrie 2014

Electric Plus Bacău a lansat franciza Barrier




Produc\torul b\c\uan de tâmpl\rie termoizolant\ din PVC Barrier a lansat un sistem de franciz\, o afacere la cheie pentru care taxa solicitat\ este de 5.000 de euro si asigura drepturile de exploatare ale brandului, produselor si sistemelor de lucru Barrier. ~n fiecare unitate francizat\ Barrier investe[te 30.000 de euro, inclusiv pentru organizarea de cursuri pentru personalul implicat `n operarea francizei la „Academiei Barrier”.
Fiecare francizat mai are nevoie de o investi]ie de circa 5.000 de euro, `n lucr\ri civile interioare, chiria spa]iului [i utilit\]i, `n primele 2 - 6 luni de lucru.
Investi]ia poate fi amortizat\ `n maxim 6 luni pentru cei care activeaz\ deja `n domeniul tampl\riei PVC [i de un an pentru cei care nu lucreaz\ `n acest domeniu.

"Pentru anul viitor viz\m o re]ea de 100 de francize la nivel na]ional, cu accent pe Bucure[ti, Moldova [i Ardeal, ca zone cu cel mai mare poten]ial de dezvoltare pe termen scurt [i mediu".
Adrian Garmacea, director general al companiei producatoare Barrier.

Brandul Barrier este produs [i comercializat de Electric Plus, din Bac\u. ~n companie lucreaz\ aproximativ 500 de speciali[ti.
Cifra de afaceri, de aproximativ 15 milioane de euro, din 2013, situeaz\ compania pe primul loc în România ca partener Rehau [i în primii zece din Europa. ~n urma investi]iei finalizate în 2014, Barrier de]ine cel mai modern complex de produc]ie de ferestre [i u[i din România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu