joi, 2 octombrie 2014

Excursie la Istanbul, pentru un concert cu Andre Rieu



Băcăuanii melomani, dar nu doar ei, pot avea bucuria de a-l vedea pe celebrul dirijor și muzician Andre Rieu în concert la Istanbul. Agenția Inter-Tour organizează, pentru acest eveniment, o excursie specială pe traseul București - Russe – Edirne - Istanbul, în perioada 28 - 30 noiembrie. Concertul va avea loc în Ulker Sports Arena, pe 29 noiembrie, de la ora 20,00. Pentru locuri superioare, suplimentul de preț al biletului este de 15 până la 225 de euro. Prețul excursiei, pentru un adult (cazare în cameră dublă/triplă) este de 249 de euro, pentru transport cu autocarul și cazare, cu mic dejun, la hotel de trei stele și ghid din partea agenției.

André Rieu, absolvent al conservatorului din Bruxelles, a înființat orchestra "Johan Strauss" în anul 1987. Albumul "Strauss&Co" a declanșat o adevărată o revelație în rândul iubitorilor de muzică din Olanda. Piesa "The Second Waltz", a lui Dmitry Shostakovich, a urcat repede pe primul loc în topul 100 al hiturilor și a rămas un an pe primele 10 locuri în preferințele musicale ale melomanilor. André Rieu este invitat pe toate continentele și susține concerte în cele mai frumoase locuri din lume, în Italia, Statele Unite, Australia, Japonia. Compania "André Rieu Productions" are 130 de angajati, deține autocare și un avion pentru transportul orchestrei și al materialelor și a devenit o organizație de mare anvegură.
Situată în Atasehir, una dintre zonele în curs de dezvoltare rapidă, pe partea anatoliană a orașului Istanbul, Ulker Sports Arena găzduiește jocurile echipei Fenerbahce Ulker, dar și spectacole, și are o capacitate de 15.000 de locuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu